Over Post
Webdesign

Hoi, ik ben Casper! Oprichter van Post Webdesign. Van jongs af aan vond ik het al leuk om te spelen met computers en het internet. Regelmatig bouwde ik simpele websites, welke over tijd steeds wat complexer werden. Na jaren van ontwikkeling en experimenteren was ik op een niveau beland waar ik mijn kennis en skills met anderen kon delen. Het was daarom in 2018 tijd om de volgende stap te zetten; Post Webdesign.

Met Post Webdesign wil ik het voor elke ondernemer mogelijk maken om een unieke en professionele website te hebben waar ze trots op kunnen zijn. Een website die ondernemers helpt bij het halen van hun doelen en zorgt voor groei.

Mijn werkwijze

Ik haal enorm veel voldoening en plezier uit het bedenken van manieren om ondernemers en ondernemingen online te laten groeien. Naast de lay-out van de website denk ik graag mee over fotografie, teksten, grafisch design, nieuwsbrieven, social media en advertising. Ik doe dit natuurlijk niet allemaal zelf, maar heb een netwerk aan professionals waarmee ik goed samenwerk.

Laten we eens praten over hoe we jouw onderneming online kunnen laten groeien!

Profoto test FWP'20 -121