Portfolio

Froukjewilming.nl

Diensten & Services - Fotografie

Froukje wilde een nieuwe website om haar fotografiediensten op aan te bieden. We hebben de website van A tot Z opnieuw gemaakt. Nu heeft Froukje een website die past bij de stijl waarin ze fotografeert.

Geleverde services:

Vergelijkhosting.nu

Vergelijkingswebsite

Voor vergelijkhosting.nu is een vergelijkwebsite gemaakt om de beste hosting providers te kunnen vinden. Qua design is er gekozen voor een ‘less-is-more’ aanpak. Echter is deze website een flink complex bouwwerk door alle dynamische mogelijkheden die op de website zijn toegevoegd. Zo kun je op allerlei opties filteren om precies het juiste hosting pakket te vinden.

Geleverde services:

Mvpedicure.nl

Diensten & Services - Pedicure

Voor MVPedicure is een kleine one-page website gebouwd waar klanten alle essentiële informatie kunnen vinden die ze nodig hebben. Door gebruik te maken van rustige aardkleuren weerspiegelt de website de huisstijl van MVPedicure.

Geleverde services:

Parelaanzee.nl

Boekingswebsite

De website van Parelaanzee was toe aan een opfrisbeurt. De nieuwe website moest een eigentijds design hebben waarbij gebruiksgemak een prioriteit was. 

Het eindresultaat heeft een moderne look en is zeer gebruiksvriendelijk door de makkelijke navigatie, duidelijke reserveermodule en de optie om de website in maar liefst vier talen te bekijken.

Geleverde services:

Detys.eu

Webshop kleding

DETYS is een jong en upcoming  Amsterdams kledingmerk dat zich richt op duurzaam geproduceerde kleding. Voor DETYS is een compleet nieuwe site gemaakt met daarin een webshop waarin klanten producten kunnen bestellen.

Geleverde services: