Tarieven en Opties

Ontdek wat ik voor jou kan betekenen

Transparant over Tarieven

In 1 minuut een kostenindicatie voor jouw website

*Dit is een indicatie zodat je een idee hebt van hoeveel jouw website ongeveer gaat kosten. Het kan zijn dat na overleg blijkt dat het maken van jouw website aanzienlijk meer of minder tijd in beslag gaat nemen dan ik hier heb berekend. Samen met jou ga ik dan opzoek naar een passend tarief waar we beiden tevreden over zijn.

Antwoord op je vragen

Wel zo transparant

Budget:

Bij de budget lay-out maak ik gebruik van een voorgeproduceerd sjabloon om jouw website te maken. Op https://library.elementor.com/ kun je bij ‘Elementor Kits’ een aantal opties zien van de sjablonen die beschikbaar zijn. Binnen deze sjablonen kan ik wat kleuren, teksten en afbeeldingen aanpassen, maar de lay-out laat ik (vrijwel) hetzelfde. Dit scheelt mij tijd, waardoor ik een lager tarief kan hanteren. Vind je het niet erg dat je niet veel kunt veranderen aan de lay-out van de website? Prima! Dan is de budget website voor jou.

Professioneel:

Wil je een professionelere uitstraling met een unieke website in jouw huisstijl dan is de budget optie niet voor jou. In dat geval kun je beter kiezen voor de professionele lay-out. Ik maak ik zelf een website die volledig aansluit bij jouw eisen en wensen.

Ik reken geen vast tarief per pagina. Des te meer pagina’s jouw website bevat, des te minder je per pagina kwijt betaalt. Bij websites met veel pagina’s is het namelijk bijna altijd het geval dat de lay-out van een groot deel van de pagina’s hetzelfde is, maar dat alleen tekst en plaatjes anders zijn.

Als ik met de 15e pagina op jouw site bezig ben hoef ik waarschijnlijk geen nieuwe lay-out meer te ontwerpen, maar kan ik grote delen van de lay-out van andere pagina’s dupliceren. Het ontwerpen van een homepage daarentegen kost veel tijd, omdat ik vanaf 0 begin. Daarom reken ik hier een hoger tarief voor.

Simpel gezegd: dat je vindbaar bent in Google (en andere zoekmachines). Ik zet alles op de pagina zo neer dat jouw website ‘Google-vriendelijk’ is en je door klanten gevonden kunt worden. Daarnaast zorg ik ervoor dat jouw link tussen alle zoekresultaten bij Google opvalt, waardoor men sneller geneigd is erop te klikken.  

Ik zorg dat je zo hoog mogelijk komt te staan in de zoekresultaten, ik kan echter niet garanderen dat je altijd op de eerste pagina terecht komt. Stel dat je bijvoorbeeld kleding verkoopt en gevonden wil worden op het zoekwoord ‘Jeans kopen’. Je concureert dan met grote multinationals welke vaak een team aan ervaren mensen in dienst hebben die full-time alleen maar bezig zijn met het hoger laten scoren van de website. Het is natuurlijk niet realistisch dat ik daarmee kan concureren.

Niet zo moeilijk, het kost alleen wat tijd om alles goed te zetten. Helemaal als je niet zo bekend bent in de WordPress-omgeving.

Als je ervoor kiest om zelf je producten aan je webshop toe te willen voegen kun je me altijd nog later om hulp vragen als je er toch niet uitkomt!

Ik reken voor de budgetwebsites vrijwel geen kosten voor het ontwerpen en aanpassen van de lay-out van de website. Voor de extra opties (Contactformulier, Google Maps, Social Media knoppen, Nieuwsbrief en Instagramfeed) ben ik hier echter wel tijd aan kwijt.

Hierom zitten de extra opties niet standaard bij de budgetwebsites.

Niet zo moeilijk. Bekendere hostingproviders hebben vaak best wat uitleg op de site staan. Het kost alleen tijd om dit hele proces te doorlopen en alles juist in te stellen. Helemaal als je er niet zo bekend mee bent.

Als je geen zin of tijd hebt om zelf alles in te stellen doe ik het graag voor je!

Ja, absoluut. Ik kan niet genoeg benadrukken hoe belangrijk het is om professionele foto’s op je website te hebben die door een ervaren fotograaf zijn gemaakt. Het laat je website er vele malen professioneler uitzien, waardoor klanten veel sneller contact met je opnemen. Dat zeg ik niet om extra aan je te verdienen 🙂 Ik besteed dit onderdeel namelijk ook uit aan een ervaren fotografe die weet wat ze doet (www.froukjewilming.nl). Mocht je hier interesse in hebben, laat het dan vooral weten.

Heb je al professionele foto’s of ken je zelf een goede fotograaf? Top! Zo niet, help ik je graag!

Zie het als een verzekering. Je hoopt het nooit nodig te hebben, maar je bent blij dat je het hebt als je er toch een keer gebruik van moet maken.

Voor veel mensen heeft back-ups maken en beveiligingsupdates uitvoeren niet echt prioriteit, wat heb je er immers direct aan? Omdat je het nooit echt nodig lijkt te hebben worden deze twee zaken bij veel websites soms maanden of zelfs jaren niet gedaan. Als er echter toch ooit onverhoopt iets gebeurd met je website, omdat je iets hebt verwijderd of omdat kwaadwillenden je website offline hebben gehaald, ben je blij als je de week ervoor nog een backup hebt gemaakt. 

Je kunt ervoor kiezen om dit zelf te regelen. Het is niet moelijk, maar je moet het wel echt regelmatig doen!

Wil jij je geen zorgen hoeven maken over (beveiligings)updates en backups? Voor een vast laag bedrag van 9,95 euro per maand regel ik het voor je.

WordPress. Daarnaast gebruik ik een page-builder in WordPress (Elementor) om de lay-out van jouw website te maken.

Verder maak ik gebruik van andere WordPress-plugins als jouw website dit vereist.

Dat is heel afhankelijk van jouw eisen en wensen.

Weet je al precies wat je voor website wilt hebben en welke teksten en afbeeldingen je wilt gebruiken? Je kunt dit naar mij toesturen en dan ga ik direct voor je aan de slag.

Ben je nog zoekend naar wat je precies wil, dan gaan we het daar eerst samen over hebben. In principe doe ik dit via skype (met microfoon en webcam), maar ik kan eventueel ook langskomen op locatie als dat gewenst is.

Als ik eenmaal met de website bezig ben hou ik je regelmatig op de hoogte van ontwikkelingen. Mocht je ondertussen vragen of opmerkingen hebben ben ik altijd bereikbaar!